ALUCOBOND®

Catalog

Culori solide       Culori metalice
Culorile solide sunt mereu o alegere potrivita cand este nevoie de o aparitie uniforma,fara efecte speciale.       Luminozitatea diferita si diferitele unghiuri de vizualizare scot in evidenta gloss-ul metalic tipic al acestor culori.
     
     
     
                 
                     
                     
                     
Culori spectra       Culori cu efect special
Culori briliante,irizante,gasite in natura; acestea au fost inspiratia pentru culorile Spectra. Prin niste pigmenti de culoare speciali,se creaza diferiti gradienti colorati de gloss si adancime. In functie de pigment si de unghiul de vizualizare, efectele aceseta incantatoare cu elemente de lumina si gradienti adauga noi dimensiuni vizuale.       Cu efectele lor luminoase si stralucitoare,culorile cu efect special ofera o impresie care atrage privirile. Acestea sunt folosite sa accentueze designul si arhitectura intr-un mod specific.
     
             
                   
                     
                     
                     
                     
Culori cu efect natural       Design de lemn
Frumusetea naturala a metalelor folosite in arhitectura este accentuata particular de seria "naturAL surface". Aparitia ei impunatoare si vie da o impresie cu adevarat memorabila. Un sistem transparent,rezistent la vreme si dat cu lac floropolimer protejeasa structurile rulate cu atata finete.       Finisarile ALUCOBOND® Wood Design unesc frumusetea naturala a lemnului si calitatile remarcabile ale panourilor mixte de aluminiu ALUCOBOND® pentru a spori designul proiectului Dvs. arhitectural. ALUCOBOND® Wood Design este disponibil in 5 sabloane de lemn moderne. Ofera aceleasi proprietati inegalabile ale materialului pentru care produsele ALUCOBOND® sunt cunoscute: platitudine extraordinara,rigiditate,formabilitate excelenta,greutate mica si o remarcabila rezistenta la vreme. Suprafetele ALUCOBOND® Wood Design sunt usor de curatat si e foarte simplu sa ai grija de ele,in comparatie cu lemnul adevarat,fiind materialul ideal pentru arhitectura interioara si exterioara.
     
                   
                     
                     
                     
Culori anodizate       Design unlimited
In arhitectura de astazi,suprafetele look-ului anodizant ALUCOBOND® arata frumusetea naturala a metalului neted ca satinul. Look-ul anodizat ALUCOBOND®  este folosit acolo unde arhitectii se concentreaza in special pe calitatea superioara si felul cum arata produsul. Creat sa se potriveasca cu standardele industriale EURAS,suprafetele se potrivesc  perfect cu ramele anodizate de ferestre,profiluri si usi - in contrast cu materialele anodizante,look-ul anodizat ALUCOBOND® poate fi foarte usor format,dand nelimitate posibilitati pentru idei creative.       Design-ul ALUCOBOND® este noua generatie de suprafete a deja bine-cunoscutelor panouri de aluminiu compuse ALUCOBOND®. Suprafetele individuale de decor ofera o multitudine de posibilitati pentru o exprimare arhitecturala unica si libertate in design. Decoratiunile individuale pot fi realizate conform dorintelor clientului. Cu o flexibilitate superioara si un timp de realizare rapid, aceste decoratiuni sunt disponibile deja in mai multe marimi. In plus,o colectie exemplara de design a fost creata in colaborare cu un studio de design care arata gama de optiuni cu designul ALUCOBOND® in diferite categorii: arta,moda,efect 3D,efect de piatra/natural,carbon,beton sau design de lemn. Decorurile accentueaza distincte aplicatii interioare sau exterioare,precum fatade,culoare sau holuri,adaugand un efect tridimensional si o adancime in culoare aditionala. Mai mult,folosirea unor sisteme de lac de calitate inalta garanteaza durabilitate mare.
     
             

ALUCOBOND®