Din 1994, Alco Line dă formă ideilor tale. Suntem un jucător cheie pe piața din România, fiindcă fiecare idee se transformă într-un proiect modern, exemplar și accesibil. Succesul proiectul tău este garantat mulțumită dorinței noastre de a promova inovația, echipei noastre plină de experiență și a resurselor tehnologice moderne. 

Pentru proiectele firmei, trei sisteme principale sunt folosite: tâmplărie din aluminiu, fațade ventilate și sticlă. Echipamentele de ultimă generație, expertiza tehnică și determinarea în promovarea soluțiilor tehnice ne recomandă pentru a realiza proiecte complexe și extraordinare într-un buget accesibil. Astăzi, ne regăsim cu lucrări reprezentative în segmentele clădirilor de birouri, industrial și rezidențial.

Imagine p1
Imagine p2

Alco Line numără 25 de angajați, unii cu o experiență de peste 15 ani în domeniu. Echipa noastră prosperă într-un mediu de lucru bazat pe inovație, comunicare, determinare și obiective comune. Astfel, putem asigura toate serviciile conexe necesare pentru lucrările noastre: consiliere în alegerea soluțiilor tehnice, relevare cote, proiectare, prelucrare, montaj, garanție și postgaranție. Aceștia sunt primii pași pentru stabilirea unui parteneriat solid cu clienții noștri, bazat pe încredere și avantaj reciproc.

De aproape 30 de ani, un singur lucru rămâne constant: ne aflăm mereu pe o curbă de învățare. Desfășurăm, în mod regulat, activități specifice de instruire și formare profesională, pentru a satisface toate cerințele clienților noștri. În plus, mulțumită creșterii companiei am putut aborda domenii noi, astfel că societatea noastră poate executa astăzi o gamă largă de lucrări. Prima lucrare a fost executată de către specialiștii noștri în Timișoara, în anul 1995, pentru SC Do Stil, și a constat în executarea și montarea fațadei supermarketului din strada Gh. Lazăr. Lucrarea se prezintă și astăzi ireproșabil datorită calității superioare.