Termeni de confidențialitate

Prezentul contract se adresează exclusiv persoanelor fizice care accesează site-ul www.alcoline.ro și își exprimă opțiunea de a primi informații sau oferte de preț prin completarea online a formularului specific.

 

1. Politica de confidenţialitate

SC Alco Line M.G. SRL apreciază încrederea pe care o manifestați navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne, solicitând oferte de preț sau înscriindu-vă la newsletter-ul nostru, de aceea dorim să vă asigurăm că NU vom furniza, vinde sau ceda niciunei alte părți baza de date referitoare la datele dumneavoastră personale și NU le vom folosi în alte scopuri decât cele menționate mai jos.

Conform cerințelor Regulamentului European privind Protecția Datelor cu Caracter Personal [The General Data Protection Regulation (GDPR) (EU) 2016/679], SC Alco Line M.G. SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate mai jos datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană prin formularele de contact, solicitare informații, solicitare ofertă de preț sau alte formulare cu acest scop care se regăsesc pe acest site.

Scopul colectării datelor este:

  • Răspunsul la solicitările transmise pe email sau telefonic, cu privire la produsele și serviciile noastre
  • Răspunsul la solicitările de preț efectuate prin completarea formularului online "Cerere ofertă"
  • Transmiterea de newslettere ocazionale care cuprind noutăți, lansare echipamente noi, promoții, informații cu privire la modificarea programului de lucru sau felicitări cu ocazia sărbătorilor

Dacă clientul nu dorește să mai primească newsletter, acesta poate efectua solicitarea de dezabonare disponibilă vizibilă în cuprinsul oricărui newsletter sau prin trimiterea unei solicitări scrise pe adresa e-mail office@alcoline.ro.

Acest document, care ține și loc de contract între client și site (SC Alco Line M.G. SRL), prevede termenii legali și condițiile de folosire a acestui site web sau a altor site-uri SC Alco Line M.G. SRL.

Vizitarea, vizualizarea, folosirea acestui site și a formularelor specifice de transmitere solicitări implică acordul și acceptarea din partea clientului (dumneavoastră) a termenilor și condițiilor prezente cu privire la aceștia și reprezintă întreaga întelegere (contractul) dintre părți.

Nu sunteți obligat(ă) să furnizați datele solicitate, aveți posibilitatea de a folosi și alte modalități de contact.

Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje, vor fi considerate ca neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate.

Informațiile cu caracter personal ale clientului/utilizatorului pot fi furnizate și către Parchetul General, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

Drepturile utilizatorului

Beneficiați de dreptul de acces al datelor, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Departamentul relații cu Clienții, la adresa de e-mail office@alcoline.ro, sau prin poștă la SC Alco Line M.G. SRL, Calea Lugojului 140/3, 307200 Ghiroda, jud. Timiș, România.

Dreptul de intervenție asupra datelor se aplică pentru:

  • rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
  • transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
  • notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă această notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 

Revizuiri ale politicii

SC Alco Line M.G. SRL poate, în orice moment și fără notificare prealabilă, să revizuiască aceste politici prin actualizarea acestora. Sunteți obligat să respectați oricare și toate astfel de revizuiri și de aceea va trebui să vizitați această pagină a site-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoștință Condițiile de Utilizare actualizate.

 

2. Termeni și Condiții

CLIENT – Orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani care are sau obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Alco Line (electronic, telefonic, etc).

CERERE OFERTĂ – Un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și client, folosită de client pentru a transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului, o cerere de ofertă prin acționarea butonului "Cerere ofertă" regăsit pe fiecare pagină de produs sau a formularului de pe pagina de contact.

CAMPANIE – acțiunea de a expune, în scop comercial, un număr de produse și/sau servicii, având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp, stabilită de catre vânzător.

RECENZIE – o evaluare scrisă de către client redactată pe baza experienței personale și capacității acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune dacă produsul sau serviciul respectă sau nu specificațiile menționate.

RATING – modalitate de exprimare a gradului de satisfacție a unui Client/Cumpărător față de un produs. Rating-ul se exprimă sub formă de stele, fiecare produs primind un punctaj de la o stea (cel mai mic grad) la cinci stele (cel mai mare grad). Acest grad de satisfacție va fi asociat întotdeauna recenziei scrise de Client/Cumpărător asupra unui produs.

COMENTARIU – apreciere sau observație cu scop critic, pe marginea unei recenzii sau a unui alt comentariu.

CERERE – formular de adresare cu scopul de a obține informații despre produsele din pagina respectivă.

RĂSPUNS – informație scrisă și transmisă Clientului care a adresat o cerere în site, în pagina unui anumit produs. 

NEWSLETTER – Cale de informare periodică, electronică, referitoare la produsele, noutățile (lansarea unei game noi de produse, modificări aduse altor produse, produsul lunii), promoții, servicii, modificări al programului de lucru, transmiterea de felicitări cu ocazia sărbătorilor.

COMUNICĂRI COMERCIALE – Orice tip de mesaj trimis, precum e-mail, SMS, telefonic, Whatsapp, Messenger etc., conținând informații generale și tematice, cu privire la produse similare, oferte sau promotii. 

Clienții acestui site pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul și structura acestuia, întrebări, cereri de ofertă etc., dar este interzis conținutul ilegal, amenințător, vulgar, obscen, defăimător care afectează viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, si care conțin viruși sau care fac atingeri la campanii politice/electorale. Este interzisă utilizarea unor adrese de e-mail false sau să impersonați o altă persoană sau entitate. SC Alco Line M.G. SRL își rezervă dreptul de a îndepărta sau edita o astfel de informație, dar nu si obligația.

DATE CU CARACTER PERSONAL – numele și prenumele persoanei, adresa, adresă de email, număr de telefon

Acest "document" expune termenii și condițiile de utilizare a acestui site de către client. Vă rugăm să citiți integral și cu atenție pentru a evita posibile urmări nedorite care pot fi considerate de client ca având un impact negativ asupra datelor sale.

Vizitarea, vizualizarea și folosirea acestui site implică acordul și acceptarea din partea clientului (dumneavoastră) a termenilor și condițiilor prezente. 

Clientul se obligă sa urmărească frecvent termenii și condițiile deoarece aceștia pot fi modificați.